JCI hovedstadens Bestyrelses Kick Off

Netop hjemvendt fra JCI hovedstadens bestyrelses kick off, og følelsen af ekstra energi er der stadig.

En af de ting som fik mig til at melde mig ind i JCI, og som har holdt mig der så mange år. Det er den følelse af energi man får når man er afsted til udvikling, udfordring og godt netværk som man får i JCI.

Jeg fik lov til at undervise de nye bestyrelser i teamroller og hvorledes de kan forberede sig på konfliktpotentiale og jeg håber, at flere af dem fik sig en anderledes tankegang på hvordan man også kan se på konflikter.

I den sidste halvdel underviste jeg lidt mere løst i konkrete bestyrelsesværktøjer, forberedelse af dagsorden, gennemførelse af mødet, aktiviteter på mødet og de efterfølgende muligheder for opfølgning.

Tak til JCI for at have givet mig lidt energi i eftermiddag.

About Robert Vestergaard

Leader, educator, consultant and motivator
This entry was posted in Privat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *