Start på mini MBA hos Probana

Så var det den første kursusdag på mini MBA hos Probana.

Jeg har valgt at tage en mini MBA hos Probana for at holde mig opdateret, udviklet og udfordret på ledelsesværktøjer, og dagen i dag var så den første kursusdag ud af i alt 6 fordelt på det næste lille års tid.

Det er primært via e-learning på deres platform, som så opsummeres på en kursusdag, som igen følges op af en skriftlig case besvarelse ugen efter.

Indledningsvis var jeg ikke så imponeret af dem, materialet var kort og dårlig udskriftsform (har senere fundet ud af at jeg troede det ene kapitel jeg kiggede på var hele 1 moduls pensum. Der var 9 kapitler og ikke 1 :)). Men må indrømme at efter jeg har læst noget af materialet (som primært opsummerer teorier og værktøjer) og været på første kursusdag, så er jeg blevet meget imponeret.

Jeg glæder mig meget til de næste mange måneder med frisk ny læsning og udvikling til hjernen, og glæder mig især til at forandre min daglige ledelse til en bedre version 3.0 (eller hvad jeg efterhånden er kommet til).

About Robert Vestergaard

Leader, educator, consultant and motivator
This entry was posted in Privat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *