Starter som Divisionschef hos Q-Park

Maj og Juni måned har været begivenhedsrige 🙂

Jeg stopper som Driftschef for Super Dæk Service,og den 01 august starter jeg som Divisionschef for parkeringskontroldivisionen hos Q-Park.

Virksomheden kommer oprindeligt fra Holland og startede i Danmark med opkøbet af DK parkering i 2005. De har sidenhen købt Carpark og er blandt de tre største udbydere i danmark, og blandt de 8 største i europa. Q-Park har to ben at stå på i danmark, parkeringshuse og parkeringskontrol.

I dag Torsdag har jeg været forbi hovedkontoret i Søborg og hilst på ledelsen samt den hollandske chef, og det bekræfter at det valg jeg har taget er det rigtige. Jeg glæder mig meget til at tage hul på de nye udfordringer hos Q-Park.

Tak til alle de gode kollegaer jeg har haft i Super Dæk Service, det er en virksomhed som forstår service og kvalitet, og jeg har således lært meget af SDS som jeg bringer mig med videre.

About Robert Vestergaard

Leader, educator, consultant and motivator
This entry was posted in Privat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *